croatas en Pais Vasco

Viendo 10 entradas - de la 1 a la 10 (de un total de 10)
  • Autor
    Entradas

evo otvaram novu temu kao sto je administrator predlozio, mozda ce se olaksati međusobna potraga 🙂
    pozdrav iz Bilbaa !

Bok Ranka!!! Živimo u Splitu ali trenutačno smo u Bilbau! Pozdrav!

Bok bok…mi smo iz Istre , ali zivimo u Vitoria-Gasteiz, Alava

Mario
    Superadministrador

:ymhug:

Mario
      Superadministrador

Joj bas mi je drago da ste se javili, al taman sad pred ljetovanje 🙂
        zali sam poslala poruku za kavu u bilbau, tania Vitoria je blizu ! nekad znam otic ! ti u Bilbao ?
        Evo da se svi vidimo bilo bi divno !
        ja sam tu tjedan pa onda kuci na godisnji.
        Pozdrav !

Pozdrav Ranka mi zivimo u Azkoiti cijela familija vec 4 mj. I bilo bi mi drago da se s nekim iz Hrvatske nadem i upoznam

Bok svima,

ja i prijateljica dolazimo u BIlbao na ljeto tj. 1.6. na stručnu praksu i boravit ćemo do 1.9., iz Splita smo, možete li me malo uputiti o troškovima života i koliko će to biti ‘šokantno’ za nas dalmatince :D? Puno hvala

Dobar dan ,lijepi pozdrav svima iz Bilbaa..jako mi je drago vidjeti da nasa mala zajednica raste ovdje u Pais Vascu..ostaviti cu ovdje moj mail igorp1772@yahoo.com ..za kavu i malo se nasmijati ako ste ovdje , Ranka, Tania, Daniela,Zalo…a Lucija tebi i tvojoj prijateljici drage cu volje pomoci oko podataka sto vas mogu zanimati..dovidjenja

Bok svima, kako ste ? ..administratoreee..sto se dogadja ovdje ? blokirao si stranicu,pa se nitko nemoze odazvati ..ili su nasi baskijci samo malo sramezljivi??? ..;-)..kdje zivis sada Mario?ajde javi mi se rado bih te cuti..bio sam te zvao ali biti ce da si jos uvijek na germanskom govornom podrucju jel´da? pozdrav tebi i tvojima.
        A nasima ovdje zelim lijep vikend i javi te se ..organiziramo se vidjeti Katarina , koja zivi ovdje ,Lejona, jedna nasa rukometasica koja zivi u Barakaldu i docekao sam jednog naseg poznatog kuhara a imamo zajednickog prijatelja,a koji ce biti ovdje 2 mjeseca kod Eneka Atxe.

Hasta luego

Mario
        Superadministrador

Auuuu.. tek sada sam naisao na ovaj post. Vratili smo se iz berlina u Marbellu…bolje je u Spanjolskoj 😉
          Potrazit cu te na fb…pozdrav

Viendo 10 entradas - de la 1 a la 10 (de un total de 10)
        • Debes estar registrado para responder a este debate.
        ADVERTISEMENT

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.