SPLIT-STARI GRAD (ISLA HVAR)
SPLIT-STARI GRAD (ISLA HVAR)Etiquetado: japansemother fucked son
Pozdrav svima!
Zovem se Mario. U Spanjolskoj zivim 10 godina. 8 u Madridu i trenutacno, stjecajem okolnosti, u Malagi
Pazim i mazim ovu web stranicu od 2005-e godine i bilo bi mi drago da na ovom forumu okupim Hrvate koji zive u Spanjolskoj.
Kako Vam je dovoljan samo nick (ovo nije facebook) i bilo kakva prica, a «uclanjenje» je besplatno i nema godisnje clanarine :thumleft:,
mislim da ne postoji razlog zbog kojega nebiste trebali ostaviti koju poruku.
Prodajete stari yugo? Trazite partnera za tecaj cha-cha-cha? ili pak zelite izloziti neke svoje stavove…ovaj forum sve guta.
Jasno, pod uvjetom da se pristojno ponasamo i ugodno druzimo :bounce:
Dobrodosli! :cheers:
Ciao Mario, vidim nitko ti ne pise pa da ti se javim. Ja trenutno zivim u Alicante…mada sam do nedavno bila u Malagi…e da sam prije naisla na ovaj foro.
U 7-om mjesecu idem u Hr do 9-og mjeseca…jedva cekam, nisam bila 2 godine pa sam se pozelila.
Nudis interesantne informacije nadam se da ces imati puno posjeta…
Bok i cujemo se.
Pozdrav fagusto..
Hvala na «postanju»
Eto…za sada nas je, prema podacima s kojima raspolaze «www.sobrecroacia.com» :scratch: : , dvoje sa hrvatskom putovnicom
koji zive u Spanjolskoj 😉 :thumleft: …
Nadam se da ce tvoj post «probiti led» pa se mozda javi jos koji hrvat/ica sa prebivalistem u Spanjolskoj.
Sramezljiv smo mi neki narod 🙄
Kakvo je more u Alicante-u?..Jel’ bolje od nasega?
Ma nije…
Ja ovo ljeto nemogu u Hr…obaveze…ali za Bozic…sigurno..
Lijep pozdrav!!!
ma kakvo more u Alicanteu…… 12 godina sam ovdje i mozda sam se svega 20 puta okupala hahahaah…ali kad sam doma iskoristim pa se isplivam hahahha.
Nadam se da ce jos netko vidjeti ovaj foro, znam jedno 10-tak hrvata sto zive ovdje ali ocigledno nisu na internetu po citave dane kao ja 😀 .
Ok pozdrav i cekamo da nam se jos netko pridruzi!!!
Pozdrav desde barcelona
govorim malo hrvatski , izvinite
croacia es una tierra fantástica , aunque un idioma demasiado complicado para mi.
quisiera dar la bienvenida a todos los que estén interesados en este chat, sean del país que sean.
larga vida a croacia !
y bienvenidos aquellos de la tierra croata que han dejado su patria para encontrar una vida mejor
Ovde u i oko Barcelone nas ima 50-tak, prema zadnjim mailovima koje dobivamo od konzulata ….
I ova stranica je super … svake godine kolegama sa posla moram izmisljat rute po Hrvatskoj, sad cu im poslat link na ovu stranicu …
Samo sta su svi malo preoptereceni da u 8 dana vide 80000 kilometara i nema sanse da ih nagovoris da u neko misto ostanu vise od dva dana i gustaju na nasim plazama. Koji stres.
Ajde bravo za ovu stranicu i samo naprid.
@mirjana wrote:
Ovde u i oko Barcelone nas ima 50-tak, prema zadnjim mailovima koje dobivamo od konzulata ….
I ova stranica je super … svake godine kolegama sa posla moram izmisljat rute po Hrvatskoj, sad cu im poslat link na ovu stranicu …
Samo sta su svi malo preoptereceni da u 8 dana vide 80000 kilometara i nema sanse da ih nagovoris da u neko misto ostanu vise od dva dana i gustaju na nasim plazama. Koji stres.
Ajde bravo za ovu stranicu i samo naprid.
Pozdrav Mirjana…
Hvala sto si se javila i hvala na odgovorima publiciranim na forumu :thumleft:
Istina, tesko je sa spanjocima…organiziraju si putovanja prema formuli sto manje dana, to vise prijedjenih kilometara i posjecenih mjesta.
Kao da pustis djete u ogroman ducan s igrackama i das mu 15 minuta da si uzme sta god zeli…pa onda trci gore dole i na kraju izadje bez icega…
I nema sanse da im se predlozi nesto manje stresno i opustajuce…
Neznam kako rijesavaju problem kada putuju u Kinu… 😯
Eto, trenutacno nas je u Spanjolskoj (prema statistikama sobrecroacia.com 😉 ) troje :scratch:
Prema podacima hrvatske ambasade u Madridu, u Spanjolskoj zivi oko 3000 hrvata….
Znaci, na forumu nedostaje jos 2997 hrvata kako bi se statistike poklopile 🙄
Kako je u Barceloni?….Jel’ imaju bolje more?
E ovde more nije lose … Mora se ic nekih 100-tinjak km sjevernije na Costa Bravu i onda obala dosta slici nasoj (nema pijeska, more je bistro i mozes vidit borove na plazi). A bolje ista nego nista. Bar dok ne odemo na nase more.
Ajde sretno ti sa ovom web stranicom. Uputit cu ostale na ovaj link.
Hvala 😉
Pozdrav svima desde Madrid! 8)
Ema.
Bok Ema
Hvala na postu….eto…vec nas je, «zvanicno», cetvoro u spanjolskoj 😉
Kako je u Madridu?….Sunce przi?
Nedostaju mi Madridski tapasi i caña «bien tirada»….u Marbelli…toga nema 😥
pozdrav iz Madrida,
Kiko
Pozdrav Kiko… :salut:
Hvala na postu..vec nas je petoro 😉
HAHA nema na cemu Mario!
@admin wrote:
Bok Ema
Hvala na postu….eto…vec nas je, «zvanicno», cetvoro u spanjolskoj 😉
Kako je u Madridu?….Sunce przi?
Nedostaju mi Madridski tapasi i caña «bien tirada»….u Marbelli…toga nema 😥
Hvala, hvala na takom dobrom doceku 😀 😀 …drago mi je da ste tako ljubazni, pa niste se pokvarili u Spanjolskoj 😛 😆 😆 … 😆 …
Ah, za sunce ne pitaj, mraci mi se pred ocima 🙄 …
Srdacan Pozdrav!
((( Svaka cast za web, 5* 😉 )))
Ema.
© 2005-20023 A Croacia Guía de viaje y turismo de Croacia Acroacia.com.
© 2005-20023 A Croacia Guía de viaje y turismo de Croacia Acroacia.com.