Hrvati u Spanjolskoj, Croatas en España, koliko nas ima?

Viendo 15 entradas - de la 46 a la 60 (de un total de 165)
  • Autor
    Entradas

pozdrav svima,

zovem se josip i ja sam proslu godinu bio u barceloni na studiju ali evo vratih se u domovinu iako mi je sad žao zbog toga…
    ali prije ili kasnije cu se vratit, u to san siguran :-))
    steta sto nisam prije naletio na ovaj forum pa smo mogli organizirati neko katalonsko druzenje hrvata 🙂
    svaka cast na forumu y saludos desde Croacia!

visca catalunya y visca el barca

Mario
    Superadministrador

Pozdrav Josip
      Hvala na postu.
      Za sve one koji idu zivjeti u Barcelonu, a i za one koji su vec tamo…mozes nam predloziti neka svoja «in» mjesta
      u Barceloni? Gdje se, po tebi, u Barceloni moze dobro pojesti, popiti i zabaviti?
      Hvala

hola

sto se tice preporuka za barcelonu, za nocni zivot ja mislim da preporuke nisu potrebne svugdi je dobro 🙂
      iako ima jedan dobar bar(koji se meni svidio) na placi reial ali ne znan mu ime, uglavnom bar je napravljen u jednom stanu tako da je to, meni barem bilo zanimljivo mjesto,
      također restoran koji se nalazi odmah uz metro stanicu sagrada familia ima izvrsnu paellu…
      postoji i jedan srpski bar ako koga zanima, zove se Fahrenheit..
      također cuo sam da postoji jedan bar koji drzi hrvat ali ga nisam uspio pronaci…u ravalu negdje pokraj kipa el gato de botero…mozda netko od vas bude imao vise srece 🙂
      ne pamtim bas dobro imena, tako da izvinite….
      ako itko ima kakvih pitanja ili treba savjet slobodno se obratite…

visca catalunya y visca el barca…

Mario
      Superadministrador

Hvala!! :thumleft:

Evo i još jedna ‘Madriđanka’ 🙂 lista se produžuje, nadam se da se možemo naći koji put !:) da smo španjolci u hr, sigurno bi se svi znali i naravno znali sve koji žive u okolnih 500 km jeje!

Mario
        Superadministrador

Pozdrav IvaKata :salut:
          Hvala na postu…svaki puta kad neka cura ostavi post….izgleda da se forumasi malo posrame pa svi cekamo
          da netko drugi odgovori i razbije led 😳 🙄
          Nekoliko nas «aktivnih» na forumu, se naslo u Madridu prije Bozica…ali nitko iz Madrida…Malaga, Bilbao, Pedrezuela…
          Ako ce biti opet nekih «okupljanja»…biti ce najavljeno na forumu.
          Do tada..protrest’ cu malo hrvatske clanove foruma kojim mailom da se probude iz zimskog sna i organiziraju neku hrvatsku feštu u Madridu
          pa da pokazemo spanjolcima kako se fešta (kako bih naglasio dogadjaj «š» iz fešte «sam specijalno za ovu priliku kopirao sa stranica jutarnjeg 😉 )
          Pozdrav
          Mario

pozdrav,zovem se pavo,zivim u alicanteu vec8 godina,ovdje hrvata nas ima 15 to ih ja znam,iako po spanjolskoj poznam jos neke,iz dubrovnika sam,odstudiro u zagrebu ,odradio vojsku i doso ovdje,ovdje mi je super,ozenio sam se lani sa,zena mi je ruskinja,radim,putujem,ne mogu se zalit,u hrv sam bio u 9 mjesecu 2009,idem svake dvije godine,sad cu valjda i cesce jer ima vise aviona,jeftiniji su,…pozdrav svim hrvatima sto zive i rade po spañolskoj,moram priznat da meni ne fali toliko dubrovnik,i u alicante more nije lose,jede se dobromdobra je zabava,sto mogu vise pozelit…ciao i cuvajte se

Mario
          Superadministrador

Pozdrav Pavo
            Dobrodosao na forum.
            Hvala na javljanju.
            Moram priznati….tvoj post je srocen u jednoj najduzoj recenici ikada objavljenoj na ovom forumu 😉
            Ako nije problem…mozes nam navesti najbolja mjesta za spizu u Alicanteu (znaci: jeftino i dobro )
            Pa ako se netko od nas hrvata kojim slucajem nadje u Alicante-u…da znamo gdje se moze dobro «zameziti».
            Hvala
            Pozdrav
            Mario

Hej Pavo, Nikolina je…hahhahaha…..vidim da si i ti otkrio ovu stranicu. Puno pozdrava i vrijeme je da se i vidimo jednog dana poslije toliko vremena iako sam sada u Granadi.

Pozz

hvala,vec cu napisati ogastonomskoj ponudi alicantea i okolice,pozdrav nikolina,valjda cemo se napokon vidjet,kad ces do alicantea,za uskrs?

Veliki pozdrav iz bcn
            Tek sam se registrovao… 🙂

Mario
            Superadministrador

Bok Neven
              Dobrodosao na forum
              pozdrav

hvala i bolje te našao domačine

ima li neka pametna i ozbiljna djevojka da živi u barçeloni da se povežemo?

veliki pozdrav

Mario
              Superadministrador

@Neven_bcn83 wrote:

hvala i bolje te našao domačine

ima li neka pametna i ozbiljna djevojka da živi u barçeloni da se povežemo?

veliki pozdrav

Eh…i da radi u banci pa usput sredi i neki beskamatni kredit 😉

hrvati u spanjolskoj…dobro nam je ovdje…bitno je da se druzimo 😉

Viendo 15 entradas - de la 46 a la 60 (de un total de 165)
              • Debes estar registrado para responder a este debate.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Ir a la barra de herramientas