SPLIT-STARI GRAD (ISLA HVAR)
SPLIT-STARI GRAD (ISLA HVAR)Etiquetado: japansemother fucked son
Hvala, Mario
Danas sam se ustekala, pa dok skuzim kako ovo funkcionira :)))
Čula sam i ja da u Bilbao ima krcato Hrvata :))). , pa ako neko ima volje za druženje neka mi se javi !!!!
Besitos…
Sviđa mi se ovaj forum ,
@Mare wrote:
Hvala, Mario
Danas sam se ustekala, pa dok skuzim kako ovo funkcionira :)))
Čula sam i ja da u Bilbao ima krcato Hrvata :))). , pa ako neko ima volje za druženje neka mi se javi !!!!
Besitos…Sviđa mi se ovaj forum ,
:-BD
@megi_zg wrote:
pozdrav svima!od malena sam naucila spanjolski jezik i kako sam prosle godine bila na maturalnom putovanju u andaluziju zaljubila sam se u spanjolsku i sada sanjam o zivotu tamo pa ako tko ima kakve savjete ili informacije o mogucnosti ostvarenja svog sna neka mi kaze. 🙂 da li je moguce zaposliti se ili studirati i da li je stopa kriminala velika.usput studirati cu ekonomiju pa kako stoje s time u spanjolskoj.nekako se bojim da ce moji snovi ostati samo snovi… :-* HVALA!!! MEGI
Bok Meg
Da, u Andaluziji se dobro zivi ali samo ako se ima novaca :-S
25% spanjolaca je nezaposleno, pa treba debela veze za naci posao..ako si «giri»..jos teze.
«Stopa kriminala» je preozbiljna rijec….mirno je tu. Istina, ima vise djeparenja nego u hrvatskoj…ali je ok.
Ovdje se moze studirati, ali koliko bi novaca za to trebalo..pojma nemam 😕
Jucer je na nacionalnoj telki TVE1 bila dobra emisija o spanjolcima koji zive u hr….»Españoles en el mundo, Croacia»
Pa ako zelis malo «apgrejdati» spanjolski, mozes je pogledati ovdje:
http://goo.gl/YGEP9
Snasli se oni u hr bolje od nas samih :ymsmug:
Bok!Nova sam,živim u Hrvatskoj,no rođaci mi žive u Barceloni i super im je 😉 no,htjela bi znati kako ostali hrvati žive po Španjolskoj ne samo u Barceloni već i u drugim gradovima;kako ste došli i počeli,je li vam bilo teško naći posao i kako vam sada ide?Ja ću vjerovatno studirati u Barceloni kod uje,pa bi tamo i htjela ostati. :-*
Barcelona je super! 😀
@ZELJKO HERCEG wrote:
Barcelona je super! 😀
hehe….pa reci curi kako Hrvati zive u Barceloni 😀
…ups…sorry tek sad sam vidio da si odgovorio na forumu «Hrvati u Barceloni» :ymblushing:
@admin wrote:
@ZELJKO HERCEG wrote:
Barcelona je super! 😀
hehe….pa reci curi kako Hrvati zive u Barceloni 😀
…ups…sorry tek sad sam vidio da si odgovorio na forumu «Hrvati u Barceloni» :ymblushing:
Da da. Nego, kako to da odmah odgovaras curama na post, a ja mjesec dana cekao bar neki smajlic… 😀
Ne znam kako hrvati zive u Barceloni jer ne poznajem niti jednog jedinog. Za sada mi se javio jedan «Madridista» i kaze da mu je super. 😉
Haha…citiram tvoj prvi post «…Ako ima jos «Barcelonaca» nek se jave….»
Ja zivim u Marbelli :ymparty:
pa se nisam gurao…a kada si napisao drugi post..odgovorio sam isti dan
hrvati-u-spanjolskoj-croatas-en-espana-koliko-nas-ima-t2791-75.html#p11526 😉
😀 Je, istina je… «Kaj je, je».. kak bi rekli… 😀
Usput, cestitam za kcerkice! Moje su 6 god i 1 god.
Javljam se da sam u Barceloni. ženski spol, 21g., studentica španjolskog na UB! (ovo bi bilo «kratko o meni» :D) 😀 :ymhug:
Otkrivam polako ovaj forum i mogu reći da mi se sviđa :))) Pozdrav svim (koliko nas uopće ima?) hrvatima u Barceloni!
Dobrodosla :-BD :ymhug:
Kako je bilo u Portugalu? Jel’ bolje nego u Spañolskoj?
Hvala! 🙂
Drago mi je da me se sjećaš.
Bolje u kojem smislu? Ja se definitivno osjećam bolje u Španjolskoj. Portugal je prekrasna
zemlja, namjeravam se vratiti na par mjeseci slijedeće godine čisto da ponovim jezik
i definitivno je preporučujem za neki godišnji odmor.
Španjolska je puno življa. Ljudi imaju više života i veselja (bez obzira na sve). Otvoreniji su
(a živim u Kataloniji) i definitivno mi je i zabavnije i lijepše i bolje. 🙂
Pokušat ću u slijedećih par dana malo «pregledat» forum da vidim iskustva onih koji su najčešće
ovdje 🙂
Koristim priliku da vas sve pozdravim i upoznam sa svojom malenkosti a u zelji da se ubuduce susrecemo na mojim nastupima sirom Spanjolske.
Za sada su potvrdjeni nastupi u Madridu 04.05. potom u Barceloni 12.05. u toku su dogovri i za druge nastupe. Bit ce mi drago da se sretnemo. Informacije o znacajnijim nastupim bit co objavljivane na raznim portalima.
Moj novi spot na Castellano:
La Costa
[youtube:2l6j7rsr]aX0FzU2Q0hU[/youtube:2l6j7rsr]
i jedan na hrvatskom
Zivot nije fer
[youtube:2l6j7rsr]i_mPMW3Efsk[/youtube:2l6j7rsr]
Mail na koji me mozete kontaktirati: info at boskobeuk.eu
Baranjac, dobro nam dosao :-BD
Pogledao sam video, daj slomi gitaru i klavir….mi se mladi blesani palimo na «okrutne» stvari :ymhug:
Pozdrav svima!
Nisam sigurna da li je ovo pravo mjesto za pitanje, ali ako mi netko moze pruziti informaciju iz prve ruke bila bih JAKO zahvalna 😀 .
Mom muzu je ponuden posao profesora u Spanjolskoj, jos ne znamo tocno u kojem gradu bi to bilo, ali radi se o manjem gradu definitivno.
Ono sto mene zanima, kolika bi bila prosjecna placa s kojom se moze zivjeti u Spanjolskoj? Koliki su prosjecni troskovi zivota?
© 2005-20023 A Croacia Guía de viaje y turismo de Croacia Acroacia.com.
© 2005-20023 A Croacia Guía de viaje y turismo de Croacia Acroacia.com.